Elearny.nl heeft een diversiteit van partners om naast de E-learning modulen u in samenwerking met partners ook blended learning te kunnen aanbieden.

CO2enzo

CO2enzo helpt iedereen om mee te werken aan betere leefomstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat we met onze projecten lokaal of nationaal impact kunnen maken. Dus dichtbij huis. CO2enzo ondersteunt lokale en nationale initiatieven en draagt hierbij mee aan een bewuster, groener en duurzamer Nederland.

We focussen op initiatieven welke bijdragen aan een groener, bewuster en duurzamer Nederland en daar zetten we ons ieder dag voor in! 

Als zodanig zijn we een samenwerking aangegaan met Elearny.nl om lesmateriaal te gaan ontwikkelen om duurzaamheid en bewustzijn te creëren bij verschillende doelgroepen. 

MADO Training & Advies

MADO Training & Advies is opgericht vanuit de filosofie dat veiligheidsopleidingen te allen tijde gericht moeten zijn op de daadwerkelijke werkomgeving en de daaraan gekoppelde risico’s en gevaren. Vanuit deze overtuiging trainen wij met voorkeur op locatie. Hieraan koppelen wij praktijkervaring opgedaan bij professionele hulpverleningsinstanties en overleggen met de opdrachtgever om zo naadloos mogelijk aan te sluiten op reeds bestaande procedures en protocollen. MADO Training & Advies