Over ons

Elearny.nl - Een leven lang leren

 

 Elearny.nl : ” Levenslang Leren is de sleutel naar de weg van uw succes.” 

Praktisch en flexibel studeren bij Elearny.nl

Studeren bij Elearny.nl is echt iets voor u, zeker als je van praktisch en flexibel studeren houdt. Want je studeert waar en wanneer je maar wilt. Dit uiteraard in uw eigen tijd en tempo. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding om op onze site alle leerstof door te nemen.

Iedereen kan studeren bij Elearny.nl

Bij Elearny.nl kan iedereen gemakkelijk een cursus volgen. U ook! Het lesmateriaal is duidelijk geschreven, bevat veel praktijkvoorbeelden, start bij de basiskennis en leidt u stap voor stap door de leerstof. Ideaal!

Blended Learning

Wilt u naast het volgen van de theorie ook een praktijkgedeelte bij ons boeken? Dit kan! voor veel van onze online trainingen hebben wij daarnaast een verdiepende praktijktraining ontwikkeld in samenwerking met diverse partners, zoals bijvoorbeeld MADO Training en Advies.

Ontwikkelingen

Ook wij moeten ons ontwikkelen en blijven leren. Wij trachten geregeld nieuwe trainingen online te zetten, volg ons om op de hoogte blijven! Heeft u aanbevelingen voor ons en/of ziet u graag een specifieke training terug, neem dan contact met ons op.

Opleiders

Bent u opleider en wilt u gebruik maken van onze E-learning omgeving. Wij hanteren voor bedrijven en opleiders aparte tarieven, waarmee u over de mogelijkheid beschikt om meerdere studenten in te schrijven tegen gereduceerd tarief. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden, wij doen u graag een vrijblijvend aanbod.

Een klacht of aanvulling? Meld het ons.

Wij doen ons uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Heeft u toch een klacht of aanvulling op één van onze trainingen? Meld deze dan zo snel mogelijk aan ons, zodat wij uw reactie kunnen behandelen en eventuele problemen kunnen verhelpen. Vermeld altijd uw telefoonnummer en e-mailadres voor een soepele afhandeling. U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie van Elearny.nl.

U kunt uw reactie sturen door gebruik te maken van ons contactformulier.