Bedrijven abonnement

Bedrijven

Elearny.nl voor bedrijven

Elearny.nl biedt bedrijven de kans om middels een abonnementsvorm e-learningen af te nemen. U betaalt niet per afgenomen e-learning, maar een jaarlijks bedrag. Heeft u een midden of klein bedrijf en beschikt u niet over de mogelijkheden om zelf een Learning Management Systeem op te zetten, lees dan snel door!

Wij hebben diverse E-learningen online staan in verschillende categorieën, zeer geschikt voor een diversiteit aan bedrijven zoals installatiebureau’s, uitzendbureau’s, technische ondernemers, elektriciens, zorginstellingen, ziekenhuizen, binnenvaart en nog meer sectoren. Het aantal E-learningen groeit nog steeds en u kan daar als abonnementshouder ook nog eens invloed op uitoefenen. Naast het feit dat wij E-learningen aanbieden kunnen wij veelal ook de trainingen aanbieden als “Blended Learning”, oftewel wij kunnen u na het behalen van theorie veelal ook een verdiepende praktijkgedeelte aanbieden.

Een abonnement voor bedrijven, wat houdt dit in?

Elearny.nl biedt u tegen een vaste jaarprijs alle E-learningen in ons online pakket aan. Naast het feit dat u al snel bespaart op trainingen, beschikt u ook nog eens over de mogelijkheid om al uw medewerkers een training te laten volgen. Dit heeft voor de rest geen invloed op de prijs. 

U betaalt een jaarlijks bedrag (vast jaartarief), waarmee u al uw medewerkers voor alle E-learningen op onze site kunt inschrijven. U kunt begrijpen hoe snel u gaat besparen op bijvoorbeeld terugkerende trainingen, die wettelijk (bijvoorbeeld vanuit de Arbowet) herhaald moeten worden. Kosten voor een jaarlijkse herhaling BHV, de theorie heeft u al te pakken via onze website. Kosten voor een training Ergonomie voor kantoormedewerkers, helemaal niet, ook deze is opgenomen in het pakket. Een Preventiemedewerker laten opleiden, wij hebben hiervoor een E-learning opgenomen. Doordat bedrijven veel geld kwijt zijn aan terugkerende trainingen voor medewerkers, is het opleidingsbudget vaak al snel op.

Wij zijn van mening dat dit anders kan!!

Wist u dat u als werkgever wettelijk verplicht bent tot voldoende instructie en training?

Een keer een training geven en daarmee bent u er van overtuigd dat uw medewerkers in het kader van de Arbowet voldoende onderricht zijn en u als werkgever heeft voldaan aan uw wettelijke taak. U bent alleen die vakantiewerker vergeten en die ene collega was helaas een maand later bij het bedrijf gestart en kon hierdoor niet aan de training deelnemen.

Veelal zien wij in het midden en klein bedrijf dat training en instructie geen vast repeterend onderdeel is, terwijl de wetgever toch in verschillende wetgeving aangeeft dat u als werkgever verplicht bent om medewerkers te instrueren en te trainen. Indien u als werkgever hierin nalatig bent, kan bij een ongeval dit nadelig voor u als werkgever uitpakken.

Al onze trainingen worden afgesloten met een examen. Bij een goed resultaat kan de student een certificaat downloaden. Als werkgever, kan met dit certificaat aangetoond worden, dat uw medewerkers instructie hebben ontvangen en over voldoende deskundigheid beschikken.

Is een abonnement dan niet duur?

Een bedrijven abonnement lijkt al snel duur, want u betaalt eenmalig een hoger bedrag, maar doordat u al uw medewerkers een training kan aanbieden wordt de gemiddelde prijs per persoon al snel gedrukt. Denkt u eens in :

“U heeft 6 kantoor medewerkers en 16 medewerkers op de werkvloer. U weet dat u vanuit de Arbowet uw mensen moet instrueren om duurzame inzetbaarheid te verhogen, derhalve bent u van plan om alle medewerkers en uzelf een training Ergonomie te laten volgen. Dit kan aardig oplopen, onze standaard prijs voor deze E-learning is €45. Als we deze prijs vermenigvuldigen met 24 studenten, dan komen wij uit op een bedrag van  €1080 ,-  Indien u in dit geval een bedrijven abonnement had afgesloten had u voor niet heel veel meer geld ook andere trainingen kunnen aanbieden aan uw medewerkers.”

Wij denken dat onze abonnementstarieven voor bedrijven niet duur zijn, maar overtuig u zelf!

Uw voordelen bij een bedrijven abonnement:

  • – U kunt uw medewerkers op al onze online trainingen inschrijven;
  • – U betaalt een jaarlijks vast bedrag, alle online trainingen zijn hierin verwerkt;
  • – Wij kunnen voor veel trainingen ook het praktijk gedeelte verzorgen. U heeft hierdoor nog maar 1 aanspreekpunt;
  • – Bedrijven willen veelal bezig zijn met hun core-business en niet met trainingen uitzoeken, laat ons u ontzorgen;
  • – Mist u bepaalde E-learningen, wij onderzoeken u aanvraag en indien mogelijk ontwikkelen wij de E-learning;
  • – Naast de bestaande trainingen, zijn er ook maatwerk mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u als abonnementshouder hierin voorrang.

Vaste jaartarieven:

  • 1 – 10 medewerkers vanaf € 550,- excl. Btw
  • 11 – 25 medewerkers vanaf € 1.100,- excl. Btw
  • 26 – 50 medewerkers vanaf € 2.000,- excl. Btw
  • meer dan 50 medewerkers prijs op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een vijfjarig contract, waarbij wij ons het recht behouden om prijzen te indexeren.

Bent u al overtuigd, neem dan nu contact met ons op!

Maatwerk voor bedrijven

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Elearny.nl. En dat is niet voor niets. Wij garanderen een flexibele opstelling en een scherp tarief. Bedrijven zoeken steeds meer naar oplossingen welke aansluiten bij hun behoefte, Maatwerk! U wilt bijvoorbeeld tijd en efficiënte winnen door interne procedures of een inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers online beschikbaar te hebben. Bij het starten van een nieuwe medewerker kan deze zelfs thuis vervolgens alle documenten doornemen. Wat een tijdwinst!

Natuurlijk is dit maar een voorbeeld, u kunt ook denken aan specifieke trainingen vervaardigd voor uw bedrijf en/of doelgroep. Wij gaan graag met u in gesprek om uw verwachtingen en wensen door te nemen en deze voor u te realiseren. Informeer nu geheel vrijblijvend via onze contactpagina.