Bedrijven passen e-learning steeds vaker toe

Steeds meer mensen gaan een training volgen via e-learning. Begrijpelijk, want e-learning biedt veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het indelen van je eigen tijd en het leren op je werkplek. Je hoeft niet meer op een vaste tijd in een trainingslokaal te zitten, je kunt gewoon op je werkplek of thuis (of op elke andere gewenste plaats) aan de slag. Vanuit bedrijfsoogpunt zijn er ook voordelen. Iedereen krijgt dezelfde training en beschikt dus over dezelfde kennis. Heel handig voor bijvoorbeeld instructies over veiligheid, procedures en richtlijnen. Een grote groep mensen kan tegelijk getraind worden. Ook kunnen de resultaten goed bijgehouden worden. Er is dus veel inzicht in wat er wordt geleerd en wat het resultaat is

Categories: Geen categorie